Thứ Bảy, 19 tháng 12, 2015

How to make kaya- toast, which is a Singaporean breakfast dish are very popular

How to make kaya- toast, which is a Singaporean breakfast dish are very popular
Ingredients:
  • 80g sugar
  • 5 pandanus leaf
  • 5 chicken egg yolk
  • Coconut Milk 200ml
  • Bread (is baked, sliced thin)
  • Step 1: 5 yolks into a bowl, then stir the yolkCách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 1.
Step 2: Pour coconut ilk into pan, add pandanus leaf, sugar. Cook for 10 minute
Cách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 2.
Step 3: Let the pan onto a pot of boiling water for steamed. While cooking, you pour the egg mixture into the pan slowly and stir.
Step 4: Take pandanus leaf out and continue stir until the mixture is very thick, turn off the kitchen.
Cách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 5.
Step 5:
Cách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 6.
Finish!

Cách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 7.
Cách làm món bánh khiến cả Singapore yêu thích - Ảnh 9.

0 nhận xét:

Đăng nhận xét